NÅGRA HUNGRIGA IT KONSULTER…

2017-11-17

Vi har några hungriga konsulter som bara sitter och väntar på att få sätta tänderna i ett saftigt projekt! Kan dessa profiler passa in i ditt team? 

 MALMÖ
IsacJunior webbutvecklare med passion för tekniken, en drivande och lösningsfokuserad person som har oerhört lätt att lära och ta till sig ny teknik.
Jim – Javautvecklare med en känsla för front end. Har även erfarenhet av att göra appar i Android. Engagerad och nyfiken som person, backar inte för utmaningar. Gillar att ha kul på jobbet!
MartinUX-konsult med expertis inom WordPress. Martin är van vid att träda in i lite olika roller och är bra på att kommunicera med kunder och kollegor. Strukturerad, lugn och ödmjuk med en bred kunskapsbas, är väl uppdaterad inom de senaste webbtrenderna och levererar alltid ett snyggt resultat i tid. 

KARLSKRONA
RamaErfaren utvecklare med kunskap inom både front end och back end. Ursprungligen från Indien. Talar flytande engelska och grundläggande svenska. Nyfiken och engagerad person som brinner för tekniken. 

Pontus – Webbutvecklare med en passion för problemlösning. En positiv, ambitiös och ansvarstagande person som levererar över förväntan. Social och optimimistisk kille som skapar god stämning i vilket team som helst!

contribe-fb-share.jpg

Exempel på tidigare projekt:
INTEGRATION AV FORTNOX TILL ECOBRÄNSLE
CONTRIBE BYGGER NYTT SYSTEM TILL LINNÉUNIVERSITETET

NYHETER