CONTRIBE FÖRVÄRVAR BOLAG INOM INTEGRATION

2017-10-20

IT-konsultbolaget Contribe som är en leverantör inom systemutveckling, test/verifiering och verksamhetsutveckling, har förvärvat IT-Integration i Malmö.

IT-Integration är sedan år 2004 Certified Partner, Certified Integrationspartner till Visma SPCS samt sedan 2017 Preferred Partner till Fortnox. 

De tillhandahåller både standardintegrationer och kundanpassningar. Förutom integrationslösningar erbjuder man drift/hosting, utbildningar samt support.

IT-integration1.jpg

Anledningarna till förvärvet är flera, men den viktigaste är att IT-Integrations tjänster kompletterar Contribes utbud mycket bra genom deras höga kompetens inom programvaruutveckling och integrationer. ”Contribe har funnits i Malmö i drygt ett år och i och med detta blir vi närmare 20 personer på Malmökontoret.

I tillägg till våra nuvarande affärsområden Consulting, Health Tech och Connected får vi ytterligare ett starkt ben att stå på. Vi ser mycket fram emot att utveckla integrationsaffären tillsammans med de duktiga medarbetarna på IT-Integration och 2018 kommer att bli ett mycket spännande år för Contribe” säger VD Roger Gordin.

”Vi på IT-Integration är väldigt glada över att bli en del av Contribe och nu kommer vi att ha helt andra möjligheter att vidareutveckla våra befintliga integrationslösningar och att utveckla nya” säger Kaisa Jönsson på IT-Integration”.

Contribe har drygt 50 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg, Karlskrona, Kalmar och Växjö.

IT-integration

NYHETER