CONTRIBE, ETT IT KONSULTBOLAG SOM ALLA ANDRA?

2017-06-21

Hos IT konsultbolaget, Contribe, är lön, kompetensutveckling och trevliga kollegor hygienfaktorer. Det är självklart för oss att du får en bra lön. Det är också självklart att kompetensutveckling är en viktig del när vi jobbar med tekniknära tjänster där tekniken hela tiden utvecklas. Ska vi vara top of mind hos våra kunder så är det naturligt att vi hänger med tekniken i utvecklingen. Trevliga kollegor är också en självklarhet. Vi vill jobba med duktiga och trevliga människor precis som du!

Contribe, ett it konsultbolag som alla andra?

Nyfiken på vilken typ av uppdrag vi har? Läs mer här!Det som du dessutom får på Contribe är känslan av det lilla bolaget med det stora bolagets resurser. Med detta menar vi att vi är mindre kontor där alla känner alla, du blir en viktig del i teamet. Dessutom tillhör du en tribe där alla älskar samma tekniker som du gör. Där ni tillsammans utvecklas och bygger er kompetensutveckling ihop. Samtidigt blir du en del av ett större sammanhang där vi finns på fyra orter med något olika inriktning för att matcha lokala behov så som bilindustrin och telekombranschen. Vi har också ett systerbolag som bidrar till en spännande och växande affär där vi har möjlighet att påverka. 

Läs mer om oss här!

Våra värderingar är centrala för oss! Nedan kan du läsa mer om vad dessa betyder för oss: 

Glädje – vi är stolta tribe medlemmar som har kul ihop. Vi uppmuntrar olikheter och vi finns här för varandra. En del av glädjen är också samarbetet varför de tre musketörernas motto matchar oss väl: ”Unus pro omnibus, omnes pro uno” (En för alla, alla för en)

Enkelhet – vi är raka, möter alla med enkelhet och pratar teknik på ett sätt som alla förstår. Vår vision är just att ”Vi förenklar framtiden!”. Vi inspirerar till att påverka genom enkelhet.

Passion – vi har valt att tillhöra vår tribe eftersom vi alla delar vår passion för tekniken. Det är mer som en livsstil och ett kall än något vi har lärt oss i skolan.

Mod – att gå utanför boxen tillhör vardagen. Det är ofta här vi finner enkelheten när vi vågar tänka i nya banor. 

Som ett entreprenörsdrivet bolag bygger vi framgång genom nätverk, kultur och teamarbete. Det som alltid är genomgående är vår konsultmässighet, vi är professionella i mötet med kund. Vi ska ses som en sakkunnig rådgivare, vi lär oss och har förmågan att sätta oss in i nya saker snabbt. Vi är alltid trevliga, tillmötesgående, flexibla, representabla och goda förebilder för Contribe. Vi smälter in hos kunden och vi bygger våra egna varumärken i enlighet med Contribe.

NYHETER